perjantai 18. maaliskuuta 2011

Smoother, younger, more beautiful


Jo kauan aikaa on ollut olemassa kaikenlaisia anti-age tuotteita, lähinnä voiteiden muodossa. On omat tuotteensa kasvoille, vartalolle, käsille, huulille ja olen nähnyt myös anti-age shampoita. Nyt perinteisten juttujen rinnalle on tullut uusi linja, joka ainakin mulla pomppii silmille vähän väliä: anti-age värikosmetiikka.

Viime viikolla luukusta kolahtanut Kauneus & Terveys- lehti sisälsi ainakin kolme mainosta meikeistä, joilla luvataan tehdä ihostasi sileämpi, nuorempi ja koko olemuksestasi kauniimpi. Teksti varmasti puree nuorekkuuden tavoittelijoille (ja hyväuskoisille), ja kauppa käy kuin häkä.

Itselläni on otsassa hienoisia juonteita, jotka eivät vielä häiritse aivan hirveästi, mutta siellä ne jo ovat ja odottavat kolmenkympin kriisiä ja räjähtävät sitten lopulliseen loistoonsa. Jotain on nyt tehtävä, ettei aivan rupsahda. Lehden välissä tuli näyte anti-age pohjustustuotteesta, joten ei muuta kuin kokeilemaan!

Tuote levittyi nätisti ja näytti meikkaustilanteessa hyvältä, mutta jo parin tunnin jälkeen näky oli karu: pohjustustuote oli kerääntynyt juonteisiin ja todellakin näytin kolmekymppiseltä. Että kiitos vain. 

Tämä tuote ei ainakaan mulle sopinut, ehkä jollain muulla se toimi kuin unelma. Joku innokas voisi siis jatkaa kehittelyä, jotta voisimme näyttää nuorilta ilman pistoksia, leikkauksia ja itkukohtauksen aiheuttavia meikkituotteita. :)

Jenna Saarinen

Ei kommentteja: