perjantai 15. huhtikuuta 2011

Estenomi Busineksessa


Estenomi Busineksessa

Mitä estenomi tarvitsee selvitäkseen nykyisessä sekavaakin sekavammassa, korruptoituneessa ja aivan kierossa maailmassa? Vaikka mitä! Yritysmaailma on kova paikka, jossa ei ole jalansijaa höyhensarjalaisille. 

Ensimmäisenä itselleni tulee mieleen tahto. Jos tahdot jotain oikein kovasti, voit kovalla työllä saada sen. Siispä tahdonvoimaa kehiin! Estenomi tarvitsee myös rutkasti joustavuutta, se on tullut selväksi jo koulussa, kun aikataulut muuttuvat ja kaikki menee päin honkia.

Estenomin tulee olla hyvä johtaja, joka pitää langat käsissään eikä solmi niitä umpisolmuun. Estenomilla tulee olla asiantuntijuutta eri aloilla, kuten markkinoinnissa, yrittäjyydessä ja kosmetiikan kemiassa. Hänen avullaan yrityksen markkinointi kukoistaa ja asiakkaita piisaa. Estenomilla on paljon tietoa yrittäjyydestä, ja oman yrityksen perustaminen on kenties helpompaa kuin ilman tutkintoa. Kemiaa hän osaa sen verran, että voi tiedusteleville asiakkaille kertoa jonkin tuotteen vaikuttavista aineista ja rakenteesta.

Estenomia ei saa leimata ”joksikin meikkaajaksi”, jota olen paljon kuullut.

Itse toivon jonain päivänä olevani hyvä johtaja, ja myös opettajan ammatti kiinnostaa paljon. Myös oma, erilainen kauneushoitola olisi hienoa toteuttaa. Toivottavasti tästä tutkinnosta on paljon hyötyä kaikille unelmien saavuttamiseen!

Jenna Saarinen

1 kommentti:

kaitsu kirjoitti...

Hei Jenna !

Olet paneutunut aiheisiin , erityisesti kahdessa viimeisessä blogissa .. sinulla on paljon ajatuksia ja osaat myös esittää niitä !
Kun mukana on myös omia kokemuksia ja ajatuksia, blogisi todella houkuttelevat lukemaan loppuun :)

Hyvää kesää !