maanantai 11. huhtikuuta 2011

KaHo nyt

KaHo- nyt

Kauneudenhoitoalalla ajankohtaisia asioita tällä hetkellä ovat vahvasti rakennekynnet sekä omiin ripsiin kiinnitettävät irtoripset. Nämä koskevat luonnolisesti lähinnä naisia, mutta entäpäs miesten ulkoisen olemuksen hoito?
Hiusten värjäys on jo useamman vuoden ajan ollut arkipäivää miehille, sanoisin että ikähaitarilla 15-45. Nykyään ei ole enää akkamaista, että mies käyttää "vippaskonsteja" ulkonäkönsä hoitoon, vaan moderni mies uskaltaa puhua ja vertailla kokemuksiaan melko avoimesti. Ihonhoitokin on kokenut käänteen; miehet etsivät sitä oikeaa tuotetta, ja eduksi katsotaan helppo käyttö, ekologisuus ja maskuliininen pakkaus. Miehet eivät kenties ole samalla tavoin mainosten orjia kuin me naiset, sen vuoksi vähemmän koristeellisella purnukallakin pärjää.
Hienoa, että miehillekin on tarjontaa ja mahdollisuus itsensä hemmotteluun. Vielä ei Suomessa kuitenkaan olla niin pitkällä, että miehet varsinaiseen kosmetiikkaan eli meikkeihin kovin herkästi kajoaisivat (rock-tähtiä lukuunottamatta). Tämä on toisaalta sääli, sillä esimerkiksi näppylöitä tai punakkaa ihoa saa helposti piiloon ja häivytettyä vaikkapa meikkipuuterilla tai sävyttävällä kosteusvoiteella vaikuttamatta meikatulta tai drag-queenilta. Kymmenen vuotta tästä eteenpäin, ja tilanne saattaa olla aivan toinen, mitä yleiseen mielipiteeseen meikkaavista miehistä tulee.

Jenni

1 kommentti:

kaitsu kirjoitti...

Hei Jenni

No logo -teema on kuluttajalle kiinnostava, liiketoiminnan kannalta siitä ei ehkä jäänyt niin paljon virikettä .. ?

Rakennekynnet ja muu miesten kauneudenhoito on epäilemättä tulevaisuutta .. pikkuisen ehkä lukija jää kaipaamaan perusteluja .. miksi ? keille miehille erityisesti .. ?

Pikkuisen positiivista sävyä lisää niin ajatuksesi puhuttelisivat vielä enemmän .. ? :)

Hyvää kesää !