keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Blogiarvostelu - Minna Cest


Ensimmäinen asia, jota blogeja silmäillessä otin huomioon, oli ulkoasu. Pelkkää tekstiä sisältävät blogit eivät herättäneet minkäänlaista kiinnostusta. Mielestäni sanonta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa on aivan totta! Blogi Minna Cest oli ensimmäinen, jota jäin mielenkiinnolla lukemaan. Blogin ulkoasu antaa hyvän vaikutelman: ulkoasu on selkeä ja jokaista kirjoitusta kohti on myös havainnollistavat kuvat. Vaikka blogissa puhutaan paljon muodista, mielestäni se keskittyy enemmän lifestyle puoleen.

Sisällössä painottuu blogin kirjoittajan Minnan omat mieltymykset. Hän kertoo uusimmista hankinnoistaan, elämäntilanteestaan, tekemisistään ja muodista. Kirjoitustyyli on hyvin ”kaverillista”, jos näin voi sanoa. Hän ei kuitenkaan pohdi teksteissään syvällisiä asioita tai ota kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Hän keskittyy lähinnä omaan elämäänsä. Jotenkin ehkä kaipaisin enemmän asiaa kirjoituksiin. Hänen tyylinsä on melko lähellä omaa tyyliäni, joten kuvia eri asuista on kiva seurata. Useimmat niistä ovat mielestäni todella loistavia. Blogin kirjoituksista päätellen hän on myös mukana monissa muotiin liittyvissä tapahtumissa, joten muoti on yksi suuri kiinnostuksen kohde myös hänelle.  

Blogi sisältää paljon mainoksia, joista voi päätellä hänellä olevan paljon sponsoreita ja on mahdollista, että yritykset maksavat hänelle mainostamisesta. Tämän takia suhtaudun varauksella hänen mielestä hyviin tuotteisiin. En kuitenkaan ihmettele, että blogilla on paljon lukijoita ja aion itsekin jatkossa seurata mitä Minnan elämässä tapahtuu :)

MARI

Ei kommentteja: