keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Blogiarvostelu; Seth Godin

Jenni Riihihuhta nkahos10

Blogiarvostelu; Seth Godin


Hyvää blogia markkinoinnista etsiessäni kohtasin yllättävää valinnan vaikeutta. Tämän vuoksi päädyin tutkiskelemaan Seth Godinin blogia, sillä hänestä tiesin etukäteen sentään jotain lukemani kirjan ”Kaikki markkinoijat ovat valehtelijoita” perusteella.
Godinin tyyli kirjoittaa on aika repäisevä ja karrikoitu; samalla hän kuitenkin kirjoittaa yksinkertaisista asioista yksinkertaisella tavalla. Itselleni jää blogia lukiessa olo, että hän pyrkii sisällyttämään tarinoihinsa aina jonkun loppuhuipennuksen, opetuksen. Tämä on hyvä sillä näin tyhmempikin hoksaa tai saa ainakin eväät hoksaamiseen Godinin tarkoitusperistä.
Alustavasti tunsin mielenkiintoa Seth Godinia kohtaan, mutta nyt tarkemmin hänen kirjoituksiaan luettuani alkaa alkuhuuma vähän väljähtyä. Pieninä annoksina häntä pitää liki nerona, mutta heti hiukankin enempi häntä luettuani olen saanut tuntuman kesäuusinnoista. Mies toitottaa enemmän tai vähemmän samoista asioista omalla eittämättä persoonallisella tyylillään. Herää kysymys, missä on Seth Godinin oma purppuranvärinen lehmä mitä kirjoituksiin tulee? Vielä en kuitenkaan menetä toivoani kokonaan, sillä toki Godinista saa paljon irti- kunhan varoo yliannostusta.

Ei kommentteja: